SPRING OUTFITS

Satte ihop ett collage med några fina vår outfits jag gärna skulle kunna ha på mig i vår! ♥
 

DOM SENASTE DAGARNA HAR JAG

blivit fjorton år / Haft kalas för min släkt och ätit massa gott / Fått massa fina gratulationer / Spenderat massa tid med mina brudar / Suttit klistrad framför alla handbollsmatcher och även spelat två själv. 
 

PULKA MED LAGET

Zac Efron är ju bara fööööööööör dödssnygg ♥♥

Hallå! Allt bra med er? med mig är det helt okej, är bara såå fruktansvärt trött. Dagen idag har spenderats med handbollslaget och pulkaåkning på förmiddagen och eftermiddagen har spenderats på sjukhus och i stan en snabbis. Kanske ska träffa mina tjejer om en stund och ha film mys eller något liknande. Imorgon ska jag bara ta det lugnt och städa, typiska söndagssysslor alltså. Ha en bra kväll! 
 

EN MASSA SNÖ

Hejsan! Hoppas att allt är super med er. Själv är jag också sjuk, men det håller på att bli bättre vilket är skönt! Har haft feber och väldigt ont i halsen. Snön har även kommit tillbaka till oss! Vi har inte haft någon snö sedan någon gång i mitten av december tror jag.. Nu ska jag kolla på en film, hörs! 
 

SJUK

 - Bild i repris - 
Allt bra med er? Med mig är det sådär. Har vart hemma från skolan hela veckan pga feber, ont i halsen och hosta. Måste verkligen be så hemskt mycket om ursäkt för min usla uppdatering, var evigheter sen jag gjorde ett inlägg på bloggen men ska försöka bättra mig. Nu ska jag gå ut och fixa iordning en kopp te och sedan kolla det senaste avsnitten av Pretty Little Liars och Ravenswood, btw var det bara jag som tyckte förra veckans RW avsnitt var grymt segt?
 

♡♥♡

 

INGA BILDER

har absolut inga bilder för tillfället, eftersom jag och elsa råka växla våra kameror och nu har vi glömt att byta tillbaka, hehe..

Hej på er! Oj vad det stått stilla på bloggen här den sista, men jag (och antar att dom andra inte heller) har inte orkat eller haft någon lust till att blogga. Idag har jag absolut inte gjort någonting, har vart och handlat annars har jag bara legat i soffan, har blivit såå trött på sista tiden! Skoldagen var väl förövrigt helt okej, skapligt lugn dag eftersom väldigt många var sjuka. Nu ska jag titta på Sveriges handbollsmatch, kramar! 
 

SUPER BRA HELG

Efter att ha hjälpt till på en cup hela helgen,"sovit" över med dom bästa på en skola, varit tvungen att gå upp runt sex varje morgon och sovit runt drygt fyra timmar på två dygn, är jag skapligt trött. Men har haft riktigt kul denna helg och det är tråkigt att den är slut. Ännu tråkigare är det att våran bästa ledare har slutat och att skolan börjar imorgon. Idag ska jag bara ta det lugnt & se på serier eftersom ravenswood och pretty little liars kommer ut, är såååå excited!! 
 


BEKÄNNELSER

♥ Jag fryser nästan hela tiden. 
 
♡ Sommaren 2013, var en grym sommar med massa minnen jag aldrig kommer glömma.
 
♥ Mitt hår har blivit jäääätte slitet eftersom jag plattar det för mycket..
 
♡ Jag är beroende av min mobil, skulle inte klara mig en dag utan den.
 
♥ Jag älskar att spela gitarr men jag är inte alls bra på det,haha..
 
♡ Förrut tyckte jag inte alls om att se på film,men nu ääälskar jag det, såå mysigt.
 
♥ Jag är kass på att spara pengar, gör alltid slut med dom jätte snabbt.
 
♡ En utav de värsta saker som finns måste vara att äta clementin efter man borstat tänderna, usch!!!
 
♥ Jag är jätte slarvig, tappar alltid bort saker & speciellt mina nycklar!
 
Jag vill verkligen åka till USA.
 
 

SAKNAR SOMMAREN

2 bilder ifrån i sommras, saknar detta sååå! ♥

Hej! allt bra med er? Med mig är det helt okej. Kan börja med att säga att jag hade en gryyym nyårsafton med värdens bästa brudar, jag antar att jag lägger upp några bilder ifrån det senare. Idag har jag bara vart nere på centrum med Elsa & ska snart åka och hjälpa till att fixa inför en cup, sedan äter jag på olerys med tjejerna för att fira Linneasom blir fjorton, stort grattis linnea!! 
 

slide show